Kollégiumunk- Mária Intézet

Támogatás lehetősége

Amennyiben szeretné támogatni munkáinkat,

az alábbi bankszámlára küldheti adományát:

Isteni Szeretet Leányai Kongregáció

OTP Bank 11711034-20424851 

 

Jelentkezés

Felvételét kérheti, jelentkezhet, bármely budapesti felsőoktatási intézmény hallgatója vagy képzésében sajátos helyzetben lévő is. Lentebb olvasható, milyen papírokat küldjön be, és személyes beszélgetésre hívjuk, ahol megmutatjuk az épületet, ahol a házirendről stb. is ismertetőt adunk, és a jelentkező kérdéseire is válaszolunk.

Mi, az Isteni Szeretet Leányai szerzetesközösség Budapesten két épületben, kis létszámban tudunk diáklányoknak szállást adni: 1094 Budapest, Viola u. 32. és 1163 Budapest, Sasvár u. 25. szám alatt. Célunk: Hitüket élő, szakterületükön érdeklődő és a női hivatásra tudatosan készülő lányok segítése. Kis létszámú lakóközösségeink kialakítása: épületenként 5 szobában (2-3-4 fős); WC/zuhanyzó; konyha; mosoda; kert; tanulóhelyiség (Havi díj: kb 20ezer Ft)

Más vallásúak is felvételt nyerhetnek, de szükséges lelkészi ajánlás, hogy hitüket gyakorolják, aszerint élnek. 

A jelentkezési lapot - amelyet itt tölthet le - valamint az önéletrajzot (részletesebbet kérünk, nem az eddigi tanulmányok felsorolását), és plébánosi vagy lelkészi ajánlást

a következő e-mail címre kérjük eljuttatni: sr (pont) terez [kukac] gmail (pont) com,

Menyhárt M. Teréz nővér részére. Az olvasottak alapján a jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot és behívjuk felvételi-ismerkedő beszélgetésre. 

Néhány fotó az alábbi linken: 

https://docs.google.com/presentation/d/12HVW7Qcw9Hw5iczeysySbqe-xTr6P8-H5HK0zBlnFY4/edit#slide=id.gc6f972163_0_0