Kollégiumunk- Mária Intézet

Kollégiumunk – jelentkezés

Mária Intézet Kollégiuma (vezetője: Menyhárt M. Teréz nővér) 

Néhány fotó a kollégiumról: 

https://docs.google.com/presentation/d/12HVW7Qcw9Hw5iczeysySbqe-xTr6P8-H...

Mi, az Isteni Szeretet Leányai szerzetesközösség, leánykollégiumunkat/diákotthonunkat Budapesten két épületben működtetjük: 1094 Budapest, Viola u. 32. és 1163 Budapest, Sasvár u. 25. szám alatt. Célunk: Hitüket élő, szakterületükön érdeklődő és a női hivatásra tudatosan készülő lányok segítése. Épületeink kialakítása: 2-3-4 fős szobák; WC/zuhanyzók; konyha; mosoda; kert; tanulóhelyiség. Felvételét kérheti bármely budapesti felsőoktatási intézmény hallgatója. Más vallásúak is felvételt nyerhetnek, de szükséges lelkészi ajánlás, hogy hitüket gyakorolják, aszerint élnek.

A jelentkezési lapot - amelyet itt tölthet le - valamint az önéletrajzot (részletesebbet kérünk, nem az eddigi tanulmányok felsorolását), és plébánosi vagy lelkészi ajánlást a következő e-mail címre kérjük eljuttatni: sr (pont) terez [kukac] gmail (pont) com, Menyhárt M. Teréz nővér részére. Az olvasottak alapján a jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot és behívjuk felvételi-ismerkedő beszélgetésre. (havi díj: kb. 20ezer Ft)

Néhány fotó a kollégiumról:

https://docs.google.com/presentation/d/12HVW7Qcw9Hw5iczeysySbqe-xTr6P8-H...

Évközben is üresedhet meg hely, van felvételi alkalom, küldje be papírjait. Jelentkezési lapja nélkül telefonon sem tudunk többet mondani.

A kollégium vezetője: Menyhárt M. Teréz nővér

Tel: 06308173797

 

***